Welpenhike

De Welpenhike is bedoeld voor kinderen die weinig tot geen ervaring hebben met hiken. Natuurlijk is het altijd handig om er wel wat van te weten, dus vraag eens aan je leiding of jullie er bijvoorbeeld tijdens een opkomst eens mee kunnen oefenen.

Belangrijke info over de hike:

  • Totale afstand is ongeveer 15 kilometer.
  • Meedoen kan vanaf 9 jaar.
  • Welpen nemen een klein dagrugzakje mee met logboek, regenkleding, eten, drinken en een mobiele telefoon.
  • Welpen slapen in tenten op het terrein. Deze tenten nemen jullie zelf mee en kunnen jullie opzetten met de hulp van jullie ouders/verzorgers.

Welpen kunnen meedoen vanaf 9 jaar en lopen in groepjes van twee tot vier personen. Een groepje maak je zelf, dus je kunt samen met je beste vrienden op avontuur!

Tijdens het lopen van de hike, fietst de hikeleiding rond om er voor te zorgen dat iedereen op de route blijft. Onderweg kom je regelmatig posthouders tegen waarbij je leuke activiteiten doet en die je weer verder op weg helpen. Het meenemen van een mobiele telefoon is verplicht zodat je de hikeleiding kunt bellen als er onderweg iets mis gaat.

Feestelijke uitnodiging!

Beste feestbeesten,

Wat leuk dat jullie er dit jaar weer bij zijn en we gaan er natuurlijk weer een feestje van maken! Dat kunnen wij niet zonder jullie, breng daarom je meest gave feestmuts mee.

Weet je wie er komt spelen tijdens de disco, de band “HDP” bestaande uit Harry Haai, Dino de Drummer en Peter Paard; met klassiekers als Snappie das Kleine Krokodil, Paard in de Gang en Baby Haai!

Naast dit gave optreden is er een echte feestmutsencompetitie. Door gave feestactiviteiten te doen kan je speciale versiersels verzamelen om een nog groter feest te bouwen. Wie kan het grootste feestje bouwen?!

Neem je hike-spullen en wandelschoenen mee, maar we gaan nog niet vertellen wat we gaan doen!


Welpenhikeleiding: Lennard, Anton, Marit, en Tom

Vragen? Of gewoon even kennismaken? Neem contact op met de hikeleiding via welpenhike@nhw.nl.