Explorerhike

speltakteken_explorers
Download de informatiebrief

Deelnemersbrief Explorerhike 2019 (448.5 KiB)

Posthoudersbrief Explorerhike 2019 (454.8 KiB)

Totale afstand in kilometersOvernachten in een zelf meegenomen tentBijzondere overnachtingHiken met bagageKennis van kaart en kompas op specialistisch niveau

Het zit ons ook nooit mee! Dit jaar zal de zon niet schijnen op het prachtige NHW van 18 tot en met 20 oktober 2019. Nee, nee, het regent dit jaar. En het regent niet zomaar… HET REGENT GEHAKTBALLEN!!!

De Explorerhikeleiding: Fardau, Maike en Danny

Wij willen natuurlijk nog niet te veel verklappen over het thema en de precieze invullen, maar reken er maar op dat je tonnetjerond weer terugkomt! Op dit kamp gaan jullie wandelen/eten met onze hike-tas, tentje, slaapzak en (hopelijk) schone onderbroeken. Je komt ondertussen vette posten tegen, waar je activiteiten onderneemt in groepjes van 2 tot 4 personen. Je loopt langs hotdog kraampjes en hamburgertenten, terwijl je je lunchpakketje openmaakt voor een lekkere snàààààààck. ’s Avonds zal je koken voor jullie allerliefste hikeleiding en wij zullen proeven wie de ultieme Gordon Ramsay is.

Hier alvast wat zoete feitjes over aankomende NHW:

  • Je mag meedoen als je tussen de 15 en 17 jaar oud bent.
  • Je volgt tijdens het kamp een vaste route.
  • De Explorerhike maakt gebruik van nieuwe en creatieve routetechnieken.
  • De Explorerhike staat garant voor uitdagende posten (die dit jaar ook gaan over koken en kokerellen).
  • Je slaapt in je eigen tent en je mag je eigen eten koken (dit jaar hoef je het niet zelf mee te nemen, maar neem wel kookgerei mee!).
  • De Explorerhike heeft ieder jaar een tof thema = HET REGENT GEHAKTBALLEN!!
  • In de Explorerhike is ruimte voor een wedstrijdelement. Wil je geen wedstrijd, dat kan ook bij de Explorerhike. Uiteraard win je wel vette prijzen als je als eerste over de finish komt!
  • Met je supertoffe hike-leiding wordt het sowieso chillen en gezelligheid; wij staan garant voor lekkere ontbijtjes, gezellig kampvuren en gave verassingen!

Vragen? Neem contact op met de hikeleiding via explorerhike@nhw.nl.

Explorerhike 2019

TRAILER