Explorerhike

speltakteken_explorers
Download de informatiebrief

Deelnemersbrief Explorerhike 2019 (448.5 KiB)

Posthoudersbrief Explorerhike 2019 (454.8 KiB)

Totale afstand in kilometersOvernachten in een zelf meegenomen tentBijzondere overnachtingHiken met bagageKennis van kaart en kompas op specialistisch niveau

Duik in de wereld van Carl Johnson, maar pas op voor de politie en de criminele bendes Ballas en los Santos Vagos in San Andreas. In deze wereld is het stelen van auto’s hetzelfde als het besturen van een auto. Beleef het dit jaar op NHW van 09 tot en met 11 oktober 2020 in het thema GTA!

Tijdens NHW ontvangt een ieder van jullie een startkapitaal van $1.000 en tijdens NHW 2020 kunnen jullie dit bedrag verhogen of verlagen. Tijdens het kamp komen er verschillende cheatcodes voorbij, vinden er illegale races plaats en zal er onder de radar gehandeld moeten worden. Kortom het wordt een criminele rit door San Andreas.

Helaas kunnen we onze tijd niet alleen vervullen met het stelen van auto’s, daarom wordt er tijdens dit kamp ook gewandeld met de hike-tas, het tentje, de slaapzak en (hopelijk) schoon ondergoed. Tijdens jullie hike door San Andres komen jullie locaties tegen waar opdrachten moeten worden uitgevoerd om te proberen het kapitaal te vergroten. Maar pas op, deze kan ook worden verlaagd!

Hier alvast wat spannende feitjes over de aankomende NHW:

  • Je mag meedoen als je tussen de 15 en 17 jaar oud bent.
  • Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag volg je een vaste route.
  • Je komt met een groepje van 2 tot 3 personen.
  • Er zullen spannende en creatieve routetechnieken worden gebruikt.
  • De Explorerhike staat garant voor uitdagende posten!
  • Je slaapt in je eigen tent en je mag je eigen eten koken (je neemt je eigen avondeten en kookspullen mee, ontbijt en lunch wordt verzorgd).
  • De Explorerhike heeft ieder jaar een tof thema = Grand Theft Auto, San Andreas!
  • In de Explorerhike is ruimte voor een wedstrijdelement. Wil je geen wedstrijd, dat kan ook bij deze hike. Uiteraard win je wel vette prijzen als je als eerste over de finish komt!
  • Met je supertoffe hike-leiding wordt het sowieso chillen en gezelligheid; wij staan garant voor gezellig kampvuren en gave verassingen!

Wij hopen jullie dit jaar allemaal weer te mogen ontvangen op dit gezellige hike kamp!

Vragen? Neem contact op met de hikeleiding via explorerhike@nhw.nl.

Explorerhike 2020

Hike en subkamp leiding