Jongerenhike

Speltakteken-Roverscouts

Deelnemersbrief Jongerenhike 2019 (881.7 KiB)

Posthoudersbrief Jongerenhike 2019 (877.2 KiB)

Totale afstand in kilometersOvernachten in een zelf meegenomen tentGebruik GPS vereistHiken met bagageKennis van kaart en kompas op specialistisch niveau

Hebben jullie dit jaar geen zin om op post te staan maar om zelf actief een hike te gaan lopen, of loop je gewoon liever een hike in plaats van op post staan. Dan hebben we voor jullie de Jongerenhike! De jongerenhike is de GPS hike van NHW.

Op vrijdag zullen jullie gezamenlijk een hike lopen om alvast jullie kennis te testen over de Wonka fabriek en iedereen zal beloond worden met een heerlijk chocolade drankje. Op zaterdag lopen jullie een vaste route door de Wonka fabriek waarbij jullie langs alle verschillen productieprocessen lopen, in de avond zullen jullie worden opgesloten in de pijp. Op zondag mogen jullie vrij rondlopen door de Wonka fabriek. Daarna zal bekend worden gemaakt wie de speciale prijs heeft gewonnen. 

Jongerenhikeleiding: Jelle, Lotte en Suzan

Om kans te maken op de speciale prijs zul je al enige kennis nodig hebben van een GPS en moet je goed overweg kunnen met speciale snoeppuzzels. We hopen dat jullie deze zoete verleiding niet zullen op eten want dan is de kans op de speciale prijs al snel verkeken. Daarna naast hebben jullie ook een telefoon nodig die een goede verbinding heeft in de chocolade fabriek die jullie mogelijk kan helpen aan de oplossingen van de puzzels.

Tijdens de hike heb je een GPS en een smartphone met internet nodig. Binnen de meeste scoutinggroepen is wel iemand met een GPS die je misschien mag lenen. Als dit niet het geval is kun je contact opnemen met de hikeleiding, wij weten waar je er 1 kan huren.

Jelle Wonka, Soes Oempa en Loe Oempa

Vragen? Neem contact op met de hikeleiding via jongerenhike@nhw.nl.


Dear people of the world…

I, willy wonka, have decided to allow five childeren to visit my factory this year. These lucky five will be shown around personnally by me, and will learn all the secrets and magic of my factory.

Five golden tickets have been hidden underneath the ordinary wrapping paper of five ordinary wonka bars. These five candy bars may be anywhere in any shop in any street in any town in any country in the world.In addition, one of these childeren shall receive a special, prize beyond anything you could ever imagine, good luck to all, and happy hunting!

– Willy Wonka.