Jongerenhike

Speltakteken-Roverscouts

Totale afstand in kilometersGebruik GPS vereistHiken met bagageKennis van kaart en kompas op specialistisch niveau

Dit jaar gaat het allemaal net even anders als normaal. Geen opgave voor Posthouders maar gelukkig nog wel als deelnemer van de Jongerenhike zodat jullie allemaal toch op NHW kunnen. Ook kun je dit jaar alleen in duo’s meedoen.

Bij de Jongerenhike kunnen jullie zelf bepalen hoe zwaar jullie het maken. De jongerenhike is de GPS-hike van NHW waar jullie je puzzeloplosskills allemaal kunnen laten zien. 

Een week voordat de hike begint krijgen jullie allemaal de puzzels in jullie mailbox zodat jullie van tevoren wellicht de ideale route kunnen samenstellen. Op zaterdag kunnen jullie je eigen route lopen langs de verschillende posten welke uiteraard nog even uitdagend zijn. Voor de lunch zullen jullie zelf moeten zorgen, wij regelen dat er in de avond een maaltijd is. 

Alles zal in het thema staan van Mario dit jaar. Kom jij als Mario of kies je toch liever voor Peach? Kom in ieder geval in je beste kostuum zodat jij helemaal binnen het thema valt. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 310Historia de algunos personajes de Mario Bros. | Mario bros party ...

Tijdens de hike heb je een GPS en een smartphone met internet nodig. Binnen de meeste scoutinggroepen is wel iemand met een GPS die je misschien mag lenen. Als dit niet het geval is kun je contact opnemen met de hikeleiding, wij weten waar je er één kunt huren.

Vragen? Neem contact op met de hikeleiding via jongerenhike@nhw.nl.

Hikeleiding: Jelle, Lotte en Suzan