Jongerenhike

Speltakteken-Roverscouts

Totale afstand in kilometersGebruik GPS vereistHiken met bagageKennis van kaart en kompas op specialistisch niveau

Bij de Jongerenhike kunnen jullie zelf bepalen hoe zwaar jullie het maken. De jongerenhike is de GPS-hike van NHW waar jullie je puzzeloplosskills allemaal kunnen laten zien. 

Op vrijdagavond gaan jullie alvast kennis maken met alle Mario personages die er zijn. Dit zal gebeuren middels een vaste route die jullie lopen. Wellicht komen er wel karakters voorbij die jullie nog niet kennen. Bij terugkomst op de kampeerboerderij zullen jullie het puzzelboek krijgen die jullie de volgende dag nodig hebben voor de posten die er zijn. Zaterdag kunnen jullie dus vrij rond lopen door alle verschillende games van Mario. Zo zul je gaan Mario karten maar ook zeker een kijkje gaan nemen in Browsers  Castle. Voor de zondag zullen jullie ook weer een kleine route gaan lopen. Jullie kunnen dan alle Mario karakters weer uitzwaaien. 

Alles zal in het thema staan van Mario dit jaar. Kom jij als Mario of kies je toch liever voor Peach? Kom in ieder geval in je beste kostuum zodat jij helemaal binnen het thema valt. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 310Historia de algunos personajes de Mario Bros. | Mario bros party ...

Wat heb je nodig?

Tijdens de hike heb je een GPS en een smartphone met internet nodig. Binnen de meeste scoutinggroepen is wel iemand met een GPS die je misschien mag lenen. Als dit niet het geval is kun je contact opnemen met de hikeleiding, wij weten waar je er één kunt huren. We zullen gaan overnachten op de kampeerboerderij/camping zodat we elke avond ook een leuk feestje hebben in de bar. Hiervoor moeten jullie een eigen slaaptent meenemen. Overdag zul je lopen met een dagrugzak.

Aan de jongerenhike kun je meedoen met z’n tweeën of zelfs met z’n tienen! Oftewel, roep je hele stam bij elkaar en ga gezellig samen op pad!


Jongerenhikeleiding: Jelle, Lotte en Suzan

Vragen? Neem contact op met de hikeleiding via jongerenhike@nhw.nl.