Deelnemersinformatie

wosm-bw

De Noordelijke Hikewedstrijden zijn een jaarlijks kamp voor scoutingleden van allerlei scoutinggroepen. De NHW wordt het eerste weekend van de herfstvakantie gehouden in het noorden van het land.
NHW kent 6 verschillende hikes van verschillende niveaus. De deelnemers proberen met behulp van verschillende hiketechnieken van punt naar punt te komen, en dit doorgaans met bepakking.
Meedoen is mogelijk voor alle leden van Scouting Nederland vanaf 7 jaar. Doordat het aanbod zeer divers is, heeft de NHW iedere scout iets leuks te bieden!

NHW – Op een rijtje

Onderstaande informatie wordt zo snel mogelijk geüpdatet voor 2021. Volg onze sociale mediakanalen of schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

  • Wanneer: Vrijdag 18 oktober 2019 – 20.00 uur tot en met zondag 20 oktober 2019 – 16.00 uur te Bakkeveen.
  • Kosten: Zijn € 30,- voor deelnemers en € 23,- voor posthouders. Bij aankomst op NHW dienen de kosten te worden voldaan. Het verzoek hierbij om gepast te betalen.
  • Inschrijven: Via de pagina inschrijven. Inschrijven kan vanaf 15 september tot 5 oktober 2019.

Voor wie
NHW is een herfstkamp georganiseerd door leden van noordelijke scoutinggroepen. Welpen, Scouts, Explorers en 18+ scouts kunnen deelnemen aan de NHW. We zijn ook altijd op zoek naar een groot aantal mensen dat als Posthouder naar de NHW gaat!

Thema
Het thema van de 58ste NHW 2019 maken we te zijner tijd bekend via de website en Facebook!

Hoe kan ik me opgeven voor de NHW?
Je vormt een koppel (2 personen) of een troppel (3 personen) en kiest een hike uit. Inschrijven voor de NHW gaat via de pagina inschrijven op de website van de NHW. Vanaf 15 september gaan de inschrijvingen open! We hebben op iedere hike een maximum aantal deelnemers, zodra dit bereikt is kun je je niet meer inschrijven.

Informatiebrief NHW
Je kunt hier de pdf informatiebrief voor jouw hike downloaden dat je kunt openen met het gratis programma Acrobat Reader. Deelnemers en posthouders ontvangen de brief ook per mail, met telefoonnummers.

Contactpersoon tijdens de NHW
Alleen in acute noodgevallen kunnen ouders en andere thuisblijvers contact opnemen met het noodnummer. Dit nummer wordt tijdens NHW op de website geplaatst.

Meer informatie
Onze algemene voorwaarden en regels kun je uitgebreid nalezen bij deelnemersvoorwaarden.
Voor informatie over privacy en de omgang van NHW met persoonsgegevens kun je terecht bij onze privacyverklaring.

Ik heb nog een vraag!
Veel van je vragen zullen tijdens het doorlezen van de site beantwoord zijn. Blijf je toch zitten met prangende vragen over de NHW, kijk dan eens op de pagina FAQ, of neem contact met ons op via het contactformulier. of vraag het via Facebook. Wij zullen ons best doen om je vraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.