Deelnemersinformatie

De Noordelijke Hikewedstrijden (NHW) is een jaarlijks kamp voor scoutingleden van allerlei scoutinggroepen. De NHW wordt het eerste weekend van de herfstvakantie gehouden in het noorden van het land.
NHW kent 6 verschillende hikes van verschillende niveaus. De deelnemers proberen met behulp van verschillende hiketechnieken van punt naar punt te komen, en dit doorgaans met bepakking.
Meedoen is mogelijk voor alle leden van Scouting Nederland vanaf 9 jaar. Doordat het aanbod zeer divers is, heeft de NHW iedere scout iets leuks te bieden!

Praktische info

  • Waar: t.b.a.
  • Wanneer: Vrijdag 25 oktober 2023, 20.00 uur tot en met zondag 27 oktober 2023, 16.30 uur;
  • Kosten: €33 voor deelnemers, €25 voor staf;
  • Inschrijven: Via de inschrijfpagina.

Voor wie

Welpen (vanaf 9 jaar), Scouts, Explorers, Roverscouts en Stamleden kunnen deelnemen aan de NHW. We zijn ook altijd op zoek naar een groot aantal vrijwilligers die als posthouder naar de NHW gaan!

Hoe kan ik me opgeven voor de NHW?

Je vormt een koppel (2 personen), een troppel (3 personen) of een grotere groep (het verschilt per hike of dit mogelijk is) en kiest een hike uit. Inschrijven voor de NHW gaat via de inschrijfpagina op de website van de NHW. We hebben op iedere hike een maximum aantal deelnemers, zodra dit is bereikt, kun je je niet meer inschrijven.

Informatiebrief NHW

Nadat de inschrijving is gesloten, ontvangen alle deelnemers en posthouders een informatiebrief over de hike waaraan ze meedoen. Hierin staat uitleg over het thema, een paklijst en andere handige informatie over het weekend.
Hieronder vind je de informatiebrieven van 2023:

Contactpersoon tijdens de NHW

Alleen in acute noodgevallen kunnen ouders en andere thuisblijvers contact opnemen met het noodnummer. Dit nummer staat in de informatiebrief die via de mail is verstuurd (i.v.m. privacy van onze vrijwilligers staat dit nummer niet op de website).

Meer informatie

Onze algemene voorwaarden en regels kun je uitgebreid nalezen bij deelnemersvoorwaarden.
Voor informatie over privacy en de omgang van NHW met persoonsgegevens kun je terecht bij onze privacyverklaring.

Ik heb nog een vraag!

Kijk bij de veelgestelde vragen. En als het antwoord daar niet tussen staat, neem contact met ons op via het contactformulier of vraag het via Facebook of Instagram. Wij zullen ons best doen om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.