Diensten

Opbouwploeg

Ieder jaar staat de Opbouwploeg weer klaar met de rode trekkers om de stoerste trappersbanen en gaafste oversteekplaatsen te maken. Hiervoor gebruiken ze heel veel touw, een hele lange kabelbaan en nog heel veel ander materiaal.

EHBO
Uiteraard gaan er gekwalificeerde EHBO’ers mee naar NHW. Dit om alle blaren door te prikken en enkels in te zwachtelen. De EHBO heeft een goede opleiding gevolgd en natuurlijk lange ervaring met de blessures die je op NHW op kunt lopen. Je bent in goede handen bij ons!

Kookploeg
Een vaste ploeg van keukenprinsen en -prinsessen zorgt ervoor dat er een genoeg eten op de subkampen komt, dat er gekookt wordt voor iedereen in de staf en maken bovendien de heerlijkste gehaktballen

Bar
Voor iedereen vanaf 18+ is er ’s avonds ook het een en ander te beleven. Aan de bar kun je wat te drinken halen, zelfs iets te eten mocht je nog hongerig zijn van het weekend in de buitenlucht.

Krant
De krant verzorgt ieder jaar het Herfstblaadje. Hier staan mooie verhalen, leuke tekeningen en stoere foto’s in en kun je lezen over de avonturen van de overige deelnemers aan NHW.