Jubileumeditie 60 jaar

In 1962 vond de allereerste editie plaats van de Noordelijke Hike Wedstrijden. We weten niet meer waar dat precies was, maar we weten wel dat sindsdien nog steeds een heleboel scouts enthousiast bij elkaar komen om verschillende hikes te lopen in de noordelijke provincies. En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op!

Om te vieren dat NHW al zolang bestaat, voegen we een paar extra feestelijke elementen toe aan het kamp. Eén daarvan is een mooie jubileumbadge voor op iedereen’s uniform, rugzag, kampvuurdeken enz. Daarnaast ontvangen alle deelnemers, posthouders en staf een mooi souvenir dat ook handig is voor andere hikes en scoutingevenementen. Houd de socials in de gaten voor een sneak peek!

Coördineren kun je leren

Lijkt het jou leuk om het eens hogerop te zoeken bij de organisatie? Of ken je iemand die een nieuwe uitdaging kan gebruiken? We zoeken nog nieuwe leden bij het coördinatieteam!

Het C-team is het bestuur van NHW en regelt verschillende zaken die direct en indirect te maken hebben met iedereen’s beleving van het weekend. Dat klinkt een beetje vaag, maar dat valt best mee. De kampleider regelt bijvoorbeeld alles omtrent de locatie(s), de penningmeester houdt de financiën bij en onze PR-coördinator maakt o.a. deze nieuwsbrief en zet de leukste foto’s en filmpjes op social media.

Wat zoeken we? Een nieuwe secretaris en een coördinator van de jubileumactiviteiten
Bestuurservaring is geen vereiste, gaandeweg zul je namelijk heel veel leren. Enthousiasme en affiniteit met scoutingevenementen is vooral belangrijk. Evenals het samenwerken met een groot, onwijs gezellig stafteam!

Meer informatie kun je vinden via deze link. En als je eerst wat meer wil weten of je wil in gesprek met één van de huidige leden van het C-team, dan kan dat ook. Stuur vooral een berichtje via de mailFacebook of Instagram