Meehelpen

Wil jij helpen om van NHW een succes te maken?

Posthouders
Wat heb je aan een hike zonder posten en wat heb je aan posten zonder posthouders? Precies, helemaal niks. Daarom zijn er een grote aantal stamleden en leiding van diverse groepen die als posthouder naar de NHW gaan. Voor posthouders hebben wij een aantal leuke activiteiten, zo is er ’s avonds feest en een pubquiz. En het is hartstikke gezellig!

Posthouders zorgen ervoor dat de hikers de posten veiling kunnen doen en houden de punten bij. De groepjes die aan het einde van de hike de meeste punten hebben, winnen een prijs. Geef je op via de inschrijfpagina.

Belangrijke informatie voor posthouders:

  • Posthouders zijn minimaal 18 jaar.
  • Posthouders beschikken over eigen vervoer om bij de posten te komen.
  • Wij proberen rekening te houden met de hike voorkeur, maar als het nodig is, kan hierin worden gewijzigd.
  • Posthouders verblijven op het centrale kampterrein met hun eigen tenten.

Promotie binnen de groep
Hoe zorg je er als bestuur/leiding voor zorgen dat leden naar NHW gaan? Heel veel groepen uit het Noorden doen mee aan NHW, maar er zijn genoeg mensen die nog nooit hebben meegedaan of niemand kennen die mee heeft gedaan. Voor hun is het onbekend wat hun te wachten staat, dus wellicht krijg je als leiding vragen over het weekend. Zorg ervoor dat je alle informatie compleet hebt voor de verschillende speltakken, een makkelijk overzicht met afstanden en andere kenmerken van de hikes vind je hier.

Jeugdleden en ouders kunnen zelf ook op de website kijken om te lezen over de hike voor hun speltak. Stuur dus vooral de link door en laat ze op onze sociale mediakanalen kijken voor een sfeerimpressie. Voor specifieke vragen kunnen ze terecht bij de hikeleiding en de organisatie via de mail, het contactformulier en sociale media.